Reiki_logga_vit.png

Hej fina själ! Tack för du hittat hit <3

I livet krävs det att vi ibland tar vissa omvägar, trots att det vi är menade för kan ligga rakt framför näsan. Jag tog en utmanande omväg i modebranschen, det var mitt ego som på den tiden skrek högst.. Jag inser nu att min energikänslighet gjorde att jag kände in energierna på de provplagg som kom till Sverige från länder där människor kämpar för överlevnad.
Om jag hade fortsatt där, på den klädkedjan, hade jag antagligen varit sjuk idag.
För varje dag skrek allt i min kropp efter en annan väg, min rätta väg. 
Jag tog tjänstledigt och försökte mig på att skapa bättre förutsättningar genom att skapa ett eget klädesmärke, men efter en liten kamp även där tog omvägen stopp.
Eftersom min högre livsplan bara väntade på att jag skulle finna den landade den exakta summan pengar till en yogalärarutbildning framför näsan 2017. Senare vidareutbildade jag mig inom den tillåtande och lugna yin/restore och den yogaformen ligger mig allra varmast om hjärtat, kanske eftersom mitt motstånd till stillhet fortfarande är högst närvarande och det är mitt enda sätt att verkligen landa.
Healingformen Reiki blev nästa pusselbit och det är just Reiki jag arbetar mest med nu. Att återuppväcka healing och kontakten uppåt har varit livsomvälvande för mig och jag är äntligen på min rätta plats i livet. 

Genom att ha släppt taget och öppnat upp för tillit.

Utöver det jag har en ynnest att arbeta med försöker jag förstå mig på tillvaron och den samhälleliga strukturen, se på och ändra synsätt som inte gynnar mig. Jag utmanas hela tiden i att tänka annorlunda och fortsätta följa den väg som är MIN, utan att påverkas av andras tyckanden
Det jag upplevt allra starkast i mina behandlingar och möten med människor är den cirkel vi alla är en del av,
trots att många av oss lever i illusionen av separation så är vi ett. 
Du som läser det här kanske också har en längtan efter din inre röst, din inre bästa vän.
Eller också så kanske du helt enkelt söker mjukhet insida och ut.
Reiki, yin, restore, cirklar och samtal är alla mjuka vägar dit och jag skulle vara hedrad att få följa dig en bit på din livsresa. 

Allt ljus på din väg önskar jag dig,
Rosanna Irgensdotter

Är du intresserad av att höra mer om Reiki, andlighet och min resa?

Här är 2 underbara podcast jag har fått äran att ha gästat <3 

Du kan även läsa online magasinet Moderna Livets intervju med mig här:
Bli min vän på Instagram och Facebook: @Reikirossi
  • Facebook
  • Instagram

Välkommen att kontakta mig med frågor och bokningar