I livet krävs det att vi ibland tar vissa omvägar, trots att det vi är menade för kan ligga rakt framför näsan. Min omväg var i modebranschen och det är en fantastisk bransch på många sätt, men det var inte min. Jag inser nu att jag lyssande till ego och bekräftelse mer än min själ, och att min energikänslighet var för hög för den sortens plats.

Varje dag skrek allt i min kropp efter en annan väg, min rätta väg. Jag tog tjänstledigt och hamnade i ett mellanrum av självtvivel, ångest och förvirring. 

 

Men där någonstans såddes ett löfte om en annan väg för mig, en väg som jag egentligen vandrat i hela mitt liv men aldrig trott att jag kunde arbeta med. Spiritualism, kanalisering, healing och energiarbete. 

 

Healingformen Reiki blev det första steget och att återuppväcka healing och kontakten uppåt har varit livsomvälvande för mig och jag är äntligen på min rätta plats i livet. 

Idag arbetar jag med energibehandlingar såsom reiki, shamanism, tantra, livmoderhealing och jag håller kurser i energilära, workshops och retreats. 

 

Jag drivs av att hjälpa människor att verkligen lyssna till sin inre vetskap och att tro på sig själva. Vi kan vara så hårda mot oss själva och liksom mala på i de tankebanorna och vi behöver påminna oss om att livet är här och nu. 

Jag utmanas hela tiden i att tänka annorlunda och fortsätta följa den väg som är min

 och jag vill hjälpa dig att följa din egen väg- hur den än ser ut.

 

Jag hoppas att vi möts.

Love, 

Rosanna Irgensdotter

 

© 2022 by Reikirossi